Navigera

Om oss

Vår Vision

Sölvegårds Fatigheter AB är ett lokalt företag med ett långsiktigt ägande och ansvar för våra fastigheter. Vi bor själva och verkar på orten och vill att våra hyresgäster ska känna sig trygga med att bo i våra fastigheter.

Som hyresgäst hos Sölvegårds vill vi att man ska ha en bra bostad. Vårt perspektiv är att vi förvaltar byggnader som är hyresgästernas hem. Ett hem omfattar den egna lägenheten men också hela boendemiljön med byggnader och utemiljön, närliggande service och natur.

Våra Bostäder

vi vill kunna erbjuda trevliga bostäder i bra lägen och miljöer. Det är mycket stor efterfråga på våra bostäder men vi har en bostadskö där man kan anmäla sitt intresse. Under fliken "våra bostäder" kan du se bilder och upplysningar på våra olika fastigheter. Då vi är ett expansivt företag kommer det löpande till nya fastigheter i vårt bestånd.

För närvarande har vi planer på såväl förvärv som fortsatt nyproduktion av bostäder i Karlshamn


DRIFTSINFORMATION

Fr.o.m. tisdag den 30 oktober kommer e-on utföra underhållsarbete på Lupinvägen 49-69. Detta kan medföra att strömmen kommer slås av kortare perioder under dagtid. Arbetet beräknas vara färdigt senast den 1 november.

MVH
Sölvegårds Fastigheter AB

 

Sölvegårds Entreprenad AB är medlem i

svenskt-näringsliv-logotypalmega-logotypsveriges-byggindustrier-logotyp